A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Галицької міської ради

Основні кроки із запровадження системи управління харчовими продуктами НАССР у закладах освіти

Дата: 05.07.2021 08:46
Кількість переглядів: 574

Експерти з питань безпечності харчових продуктів у співпраці проєкту DECIDE, Держпродспоживслужба та експерти Громадська спілка СФЕРО в межах реформи шкільного харчування, що ініційована першою леді України Олена Зеленська, розробили новий практичний порадник – «Основні кроки запровадження системи управління харчовими продуктами у закладах освіти (HACCP)»

У пораднику ви знайдете: 

  • покроковий механізм впровадження процедур, заснованих

на принципах НАССР;

  • обов’язкові вимоги, а також рекомендовану і додаткову інформацію;

  • корисні додатки, серед яких – приклади наказів, перелік документації та 5 чек-листів.

Завантажити порадник можна за посиланням: bit.ly/3dJFgcw


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень