A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Галицької міської ради

Розпочато пілотування курсу за вибором "Навчаємося жити в громаді" для учнів 8(9) класів

Дата: 26.08.2021 16:33
Кількість переглядів: 618

Відповідно до Меморандуму про співпрацю між громадською організацією «Розвиток громадянських компетенцій в Україні» та Галицькою міською радою щодо впровадження швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» розпочато пілотування курсу за вибором «Навчаємось жити в громаді» для учнів 8(9) класів у Галицькому ліцеї імені Ярослава Осмомисла та Галицькому ліцеї «Академічний». 

Григорович Надія Володимирівна, учитель історії Галицького ліцею імені Ярослава Осмомисла та Ваврищук Людмила Віталіївна, практичний психолог Галицького ліцею «Академічний» успішно пройшли навчання під час тренінгів із методики викладання даного курсу.

Міський голова Олег Кантор урочисто вручив персональні сертифікати педагогам та матеріали, необхідні для його впровадження. Даний курс сприятиме формуванню особистості, яка має активну життєву позицію, здатної до інновацій, до управління власним життям і діяльністю, справами суспільства.

Активна життєва позиція – запорука життєвого успіху!

Проєкт #DECIDE впроваджується ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education - IPE   за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень