A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Галицької міської ради

Спільно дій для формування системи ОСВІТИ МРІЙ!

Дата: 31.08.2021 12:03
Кількість переглядів: 3061

30.08.2021 року в Галицькому ліцеї імені Ярослава Осмомисла  відбулося перше засідання робочої групи з написання Стратегії розвитку освіти.

Щоб врахувати побажання всіх груп, дотичних до розвиту освіти в нашій громаді,  до робочої групи запрошено представників виконкому міської ради, відділу освіти, батьківських комітетів, органів учнівського самоврядування, керівників закладів освіти, депутатів та підприємців. Зауважимо, що засідання робочих груп відкриті для участі всіх, хто має бажання зробити освіту в ТГ – освітою мрій.

Підтримку в розробці Стратегії надає Швейцарсько-український проєкт DECIDE – “Децентралізація для розвитку демократичної світи”.

На засіданні експерт зі стратегічного планування проєкту DECIDE Марія Баран презентувала методологію формування Стратегії розвитку освіти.

Спільно обговорили питання актуальності розробки Стратегії, визначилися з термінами щодо виконання визначених завдань, серед яких: затвердження комунікаційного плану, проведення опитування, формування освітнього профілю громади, визначення сильних та слабких сторін функціонування освіти в ТГ та ін.

 Освітяни, учні та батьки матимуть змогу проаналізувати сильні сторони системи освіти громади, згенерувати ідеї та рішення, обрати проекти для реалізації та втілення у життя, тому запрошуємо до співпраці та активних дій у допомозі формування освіти мрій.

Тільки спільними зусиллями зможемо реалізувати мрії про те, щоб освіта була якісною, а діти – здоровими, щасливими та успішними, спільно побудувати в громаді освіту мрій та школу радості.

Дякуємо експерту Марії Баран та проєкту DECIDE за співпрацю!


 

Проєкт #DECIDE впроваджується DOCCU та PHZH International Projects in Education - IPE за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень