A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Галицької міської ради

Новини

Розпочато пілотування курсу за вибором "Навчаємося жити в громаді" для учнів 8(9) класів

Відповідно до Меморандуму про співпрацю між громадською організацією «Розвиток громадянських компетенцій в Україні» та Галицькою міською радою щодо впровадження швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» розпочато пілотування курсу за вибором «Навчаємось жити в громаді» для учнів 8(9) класів у Галицькому ліцеї імені Ярослава Осмомисла та Галицькому ліцеї «Академічний». 

16:33 26.08.2021

Якісне харчування - запорука здоров'я дітей!

19 та 20 липня 2021 року в рамках Швейцарсько-українського проєкту DECIDE - «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» експерти-аудитори НАССР громадської спілки «СФЕРО» здійснили аудит 22 харчоблоків закладів загальної середньої та дошкільної освіти Галицької територіальної громади. В подальшому плануємо реалізувати ряд заходів щодо впровадження стандартів безпечності в харчуванні - НАССР.

05:27 23.07.2021

5 липня відбулася зустріч з експертами зі стратегічного планування

Нещодавно було підписано Меморандум про співпрацю між Галицькою міською радою та ГО «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» DOCCU щодо впровадження швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» .

16:57 05.07.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень